Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Πρόσκληση προς τα τακτικά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για την εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Με αντικείμενο την εκλογή προεδρείου και των μελών στις δημοτικές επιτροπές, το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου Αττικής συνεδριάζει για πρώτη φορά με τη νέα του σύνθεση, όπως την ανέδειξαν οι εκλογές του Μαΐου, την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014 στις 18.00 το απόγευμα.

Συγκεκριμένα, τα θέματα της συνεδρίασης αφορούν την εκλογή:

Προέδρου, αντιπροέδρου και γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου,
Μελών στην Οικονομική Επιτροπή,
Μελών στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

                                                        Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η 23η
Προς: Τακτικά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου (όπως Πίνακας Αποδεκτών)

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση προς τα τακτικά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για την εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στο Δημοτικό κατάστημα ( Ταχ. Διεύθυνση: Στ.Καραγιώργη 2 - Ηράκλειο Αττικής 3ος όροφος αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου ) στις 7.9.2014, ημέρα Κυριακή και ώρα 18:00 ώστε να διεξαχθεί η προβλεπόμενη από τα άρθρα 64 και 74 του Ν.3852/2010 εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Η προεδρεύουσα Σύμβουλος
Μαριάννα Ζούρου

share this