Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Παγκόσμια Ημέρα 3ης Ηλικίας



Ο ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ

ΜΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΠΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΘΑ ΕΟΡΤΑΣΤΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ 3ΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ

Τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας, τα δραστήρια μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Ηρακλείου Αττικής διοργανώνουν την Τετάρτη 1η Οκτωβρίου, από τις 5.30 το απόγευμα, μια σειρά από εορταστικές εκδηλώσεις στον χώρο της «Βίλας Στέλλα».

Οι χορωδίες και τα χορευτικά τμήματα των ΚΑΠΗ θα παρουσιάσουν ένα μουσικοχορευτικό πρόγραμμα στους παριστάμενους, αποδεικνύοντας ότι όταν υπάρχει θέληση και όρεξη, η ηλικία είναι άκρως… σχετική.

Συγκεκριμένα οι εκδηλώσεις θα περιλαμβάνουν:

Τραγούδι από την χορωδία των ΚΑΠΗ της οδού Πολυτεχνείου και της Καναπίτσας, με μαέστρο την Άννα Αθανασιάδου. Αντίστοιχο πρόγραμμα θα παρουσιάσει η χορωδία των ΚΑΠΗ της Ελευθερίου Βενιζέλου, της Πρασίνου Λόφου και της Αυγής, με μαέστρο το Νίκο Φυλακτό, ενώ τα τραγούδια θα ολοκληρωθούν με τη χορωδία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, με μαέστρο τη Μαρία Κοτρίδου.
Τη σκυτάλη θα λάβει το χορευτικό τμήμα των ΚΑΠΗ, παρουσιάζοντας το δικό του πρόγραμμα. 
Η βραδιά θα ολοκληρωθεί με την απονομή τιμητικών διπλωμάτων στους εκπροσώπους των ΚΑΠΗ, κεράσματα και αρκετή κουβεντούλα.

Να σημειωθεί, ότι σε περίπτωση βροχής το απόγευμα της 1ης Οκτωβρίου, η εκδήλωση θα μεταφερθεί στο χώρο του Πολιτιστικού Πολύκεντρου του Δήμου (Κουντουριώτου & Νεότητος).

share this