Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Δήμαρχος Νίκος Μπάμπαλος και η νέα δημοτική αρχή καθημερινά στον αγώνα για καθαρή πόλη

Καθαρός πλέον είναι ο κοινόχρηστος χώρος στη διασταύρωση των οδών Κονίτσης και Κορυτσάς στην γειτονιά των Ηπειρώτικων. Η υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, έπειτα από οδηγίες του αντιδημάρχου Ηλία Μοσχονά, απομάκρυνε μπάζα και σκουπίδια που «φιλοξενούνταν» στο οικόπεδο και στην δεντρόφυτη έκταση, δημιουργώντας εστίες μόλυνσης και προσβάλλοντας την αισθητική της περιοχής.

Πιστή στις προεκλογικές της δεσμεύσεις, η νέα δημοτική του δημάρχου Νίκου Μπάμπαλου θέτει σε προτεραιότητα την αποκατάσταση της καθαριότητας και της εικόνας της πόλης, προχωρώντας στις απαιτούμενες παρεμβάσεις από τις πρώτες κιόλας ημέρες της διοίκησής της.

«Αποδεικνύουμε ότι εάν υπάρχει σωστός συντονισμός μεταξύ διοίκησης και υπηρεσιών ο Δήμος μπορεί να λειτουργήσει προς όφελος της πόλης και των πολιτών», σχολίασε σχετικά ο κ. Μοσχονάς, για να συμπληρώσει: «οι κάτοικοι του Ηρακλείου πρέπει να ξέρουν ότι πλέον αυτός ο συντονισμός υπάρχει. 

Ο Δήμος έχει νέα διοίκηση με βούληση και υπηρεσίες Καθαριότητας που μπορούν να ανταποκριθούν με την κατάλληλη καθοδήγηση. Για αυτό, αλλά και για να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί, καλώ και τους πολίτες να μετέχουν σε αυτή την προσπάθεια, επικοινωνώντας με το Δήμο σε περίπτωση που, είτε θέλουν οι ίδιοι να πετάξουν βαριά απορρίμματα, είτε εντοπίζουν τέτοιες περιπτώσεις».

Να σημειωθεί ότι στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής λειτουργεί 5ψηφιος τηλεφωνικός αριθμός για τέτοιες περιπτώσεις, το 15277.

share this