Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Τα συνεργεία του Δήμου εργάζονται καθημερινά για την αναβάθμιση της εικόνας της πόλης



Από τις πλατείες, τις παιδικές χαρές και τους κοινόχρηστους χώρους ξεκίνησε η εκστρατεία της νέας δημοτικής αρχής του Ηρακλείου Αττικής για την αναβάθμιση της εικόνας της πόλης.

Τις τελευταίες ημέρες τα συνεργεία Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου προχώρησαν στον καθαρισμό αρκετών τέτοιων σημείων, προκειμένου οι μεγάλοι αλλά και, προ πάντων, οι μικροί κάτοικοι του Ηρακλείου να μπορούν να χαίρονται τους κοινόχρηστους χώρους της πόλης τους.

Ενδεικτικές είναι οι φωτογραφίες από τη σχετική επιχείρηση στην παιδική χαρά επί της οδού Καρύταινας (στη διασταύρωση Κύμης και Αττικής Οδού).

Σύμφωνα με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Ηλία Μοσχονά, η μάχη για ένα καθαρό Ηράκλειο, με χώρους που αποδίδουν στους πολίτες την ποιότητα ζωής που τους αξίζει και για την οποία έχει δεσμευθεί η νέα διοίκηση και προσωπικά ο δήμαρχος Νίκος Μπάμπαλος, θα είναι καθημερινή και αδιάκοπη.

«Οι εικόνες σαν αυτές που βλέπεται από την παιδική χαρά της οδού Καρύταινας θα είναι πλέον ο κανόνας και δεν θα αποτελούν είδηση για το Δήμο Ηρακλείου», σχολίασε ο κ. Μοσχονάς.

share this