Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ



ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΝΙΚΟΥ ΜΠΑΜΠΑΛΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΕΣ


Την άμεση σχέση που ανέπτυξε με τους Ηρακλειώτες, όλα αυτά τα χρόνια ως επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Ηράκλειο Ανθρώπινη Πόλη ο Νίκος Μπάμπαλος, επιθυμεί να διατηρήσει και ως δήμαρχος. Στο πλαίσιο της φιλοσοφίας της νέας διοίκησης του Δήμου για εγγύτητα στον πολίτη και τα προβλήματά του, οι πόρτες του γραφείου του στο δημαρχείο της πόλης (Στ. Καραγιώργη 2 και Μαρίνου Αντύπα, 3ος όροφος) ανοίγουν για ΟΛΟΥΣ τους κάτοικους του Ηρακλείου.

Ο δήμαρχος Νίκος Μπάμπαλος θα περιμένει τους Ηρακλειώτες ΧΩΡΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ,
κάθε Τρίτη από τις 11.00 μέχρι τις 14.00 το μεσημέρι και Πέμπτη από τις 17.00 έως τις 20.00 το βράδυ, αρχής γενομένης από την επόμενη Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου.

«Να ξέρουν οι πολίτες ότι δεν απομακρύνθηκα και δεν θα απομακρυνθώ από τους δρόμους του Ηρακλείου και από την καθημερινότητα της πόλης μας. Όλοι στην ομάδα της δημοτικής αρχής είμαστε δίπλα τους, πάντα πρόθυμοι να ακούσουμε τα θέματα στα οποία περιμένουν λύσεις από το Δήμο, από το πιο μεγάλο, μέχρι το πιο μικρό. 

Σε αυτή την κατεύθυνση περιμένω με χαρά ΟΛΟΥΣ τους Ηρακλειώτες και στο γραφείο μου στο δημαρχείο, για να ανταλλάξουμε απόψεις, ιδέες και προβληματισμούς, να τους ακούσουμε και να συζητήσουμε, όπως μάθαμε να κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια», σχολιάζει σχετικά ο Νίκος Μπάμπαλος.

share this