Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Μήνυμα του Δημάρχου Ηρακλείου Αττικής Νίκου Μπάμπαλου για τη νέα σχολική χρονιά

Πρώτη εβδομάδα πλήρους λειτουργίας των σχολείων, και ο νέος δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής Νίκος Μπάμπαλος απευθύνει το μήνυμά του στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς των σχολείων της πόλης.

Ο κ. Μπάμπαλος δηλώνει ότι ο Δήμος θα σταθεί αρωγός σε όποιες ανάγκες προκύψουν μέσα στη σχολική χρονιά – όπως άλλωστε είχε δεσμευθεί και κατά την παρουσία του στις τελετές αγιασμού των σχολείων την περασμένη Πέμπτη – ενώ σχολιάζει ότι «η οικονομική συγκυρία δεν πρέπει να επιτραπεί να γίνει αδυναμία προόδου».

Το μήνυμα του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής: 

«Καλωσορίζω μαζί σας τη νέα σχολική χρονιά με τις καλύτερες ευχές για υγεία, δύναμη και πρόοδο, αλλά και την προσωπική μου δέσμευση πως η Δημοτική Αρχή του τόπου, γνωρίζοντας τα προβλήματα που βαραίνουν την εκπαίδευση, πρωτοπορεί και συμμαχεί για την επίλυση τους.

Στεκόμαστε αρωγοί στο έργο των λειτουργών εκπαιδευτικών, είμαστε δίπλα στις αγωνίες των γονιών, υποστηρικτές στα όνειρα των μαθητών.

Δεν επιτρέπουμε στην οικονομική συγκυρία, σε καμία πολιτική λιτότητας, να γίνει αδυναμία, να κάμψει την δημιουργικότητα και την αισιοδοξία μας. Δύναμη να γίνει που θα αναδεικνύει ακόμη περισσότερο την αξία της εκπαίδευσης ως θεμέλιο λίθο και κορωνίδα ενός νέου κοινωνικού οικοδομήματος.

Όπου τα παιδαγωγικά οφέλη υπερτερούν οποιασδήποτε επιβουλής προάγοντας τα αγαθά και τις αξίες του τόπου μας».

share this