Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Δίπλα στους μαθητές ο Δήμαρχος Ν.Μπάμπαλος

Δίπλα στους μαθητές του Ηρακλείου Αττικής βρέθηκαν κατά τον καθιερωμένο σχολικό αγιασμό τα στελέχη της νέας δημοτικής αρχής. 

Τόσο ο δήμαρχος Νίκος Μπάμπαλος, όσο και οι αντιδήμαρχοι και οι δημοτικοί σύμβουλοι της πόλης, παρακολούθησαν την τελετή έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς στα σχολεία του Ηρακλείου, μεταφέροντας μήνυμα για μια δημιουργική περίοδο, κατά την οποία ο Δήμος θα είναι παρών να αντιμετωπίζει όποιο πρόβλημα προκύπτει έγκαιρα και αποτελεσματικά.

Στον χαιρετισμό, που απηύθυνε σε μαθητές, γονείς, δάσκαλους και καθηγητές στα σχολεία που επισκέφθηκε, ο δήμαρχος Νίκος Μπάμπαλος, αφού ευχήθηκε για μια παραγωγική εκπαιδευτική περίοδο, με κάθε πρόοδο, δήλωσε βέβαιος ότι με τη συνεργασία όλων η χρονιά θα κυλήσει ομαλά προς όφελος, κυρίως, των παιδιών:

«Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι από τη δική μας πλευρά, ως νέα δημοτική αρχή, θα είμαστε πάντα κοντά σας, ακόμα και σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες», υπογράμμισε ο δήμαρχος και συμπλήρωσε μιλώντας στους μαθητές:



«Από τα μικρά καθημερινά προβλήματα, ως τα μεγαλύτερα θέματα, ο Δήμος θα είναι εκεί, ούτως ώστε να μην χρειαστεί να σας απασχολήσει τίποτα άλλο από την προσήλωση στην εκπαίδευσή σας.
Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε κάθε αίτημά σας, κάθε πρόβλημα. Προς αυτό το σκοπό, θα ήθελα να ζητήσω και από τους γονείς σας, να αναπτύξουμε συνεργασία ώστε να αντιμετωπίζουμε έγκαιρα και αποτελεσματικά όλα τα ζητήματα που μπορεί να προκύψουν.

Με τη συνεργασία όλων μας: Δήμου, εκπαιδευτικών και γονέων, ελπίζω πως στο τέλος αυτής της σχολικής χρονιάς τα πράγματα θα είναι καλύτερα».

Μήνυμα αισιοδοξίας και εργατικότητας έστειλε και ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Κωνσταντίνος, δια μέσου των ιερέων που τέλεσαν τους αγιασμούς στα σχολεία του Ηρακλείου. Στη σχετική του επιστολή, ο Μητροπολίτης ανέφερε:

«Θέλω να σας ζητήσω να έχετε μέσα στην καρδιά σας αισιοδοξία και ελπίδα. Κάθε ημέρα να έρχεστε στο σχολείο με χαρά, να παρακολουθείτε τα μαθήματά σας, να διαβάζετε και να αγωνίζεστε πάντοτε για τα υψηλότερα και τα καλύτερα. Ποτέ μην αφήσετε τον εαυτό σας να απογοητευτεί από τις δυσκολίες και τα εμπόδια. Αντίθετα, μπροστά στην όποια δυσκολία να συνεχίζετε με μεγαλύτερο πείσμα και επιμονή. Και να είστε βέβαιοι, ότι στο τέλος θα βγείτε νικητές και θα πετύχετε τους στόχους σας».

share this