Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Κοντά στους Νέους ο Νίκος Μπάμπαλος


Μια ακόμα απόδειξη ότι οι Ηρακλειώτες έχουν υψηλό το αίσθημα της αλληλεγγύης και της κοινωνικής προσφοράς αποτελεί το αποτέλεσμα άλλης μιας δράσης συλλογής τροφίμων για τους άπορους συμπολίτες μας, αυτή τη φορά των Νέων του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, οι οποίοι, σε σχετική εκστρατεία, δέχθηκαν τις προσφορές σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης έξω από γνωστό σούπερ μάρκετ της πόλης. 

Μέσα σε λίγες μόνο ώρες, τα παιδιά κατάφεραν να συγκεντρώσουν περίπου 1,5 τόνους προϊόντων από εκατοντάδες απλούς πολίτες, που ανώνυμα αλλά υπεύθυνα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των Νέων και άφησαν κάτι από τις δικές τους προμήθειες για την ενίσχυση των αδύναμων συνανθρώπων τους.

Τα τρόφιμα και τα λοιπά είδη που συγκεντρώθηκαν θα δοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, στην Ενορία της Αγίας Τριάδας, του Αγίου Κυπριανού και στο Ίδρυμα Κων/πολιτών.

Τη δράση των Νέων του Δήμου στήριξε ο δήμαρχος της πόλης, Νίκος Μπάμπαλος, με την παρουσία του την ημέρα της εκστρατείας συγκέντρωσης τροφίμων, αλλά δίνοντας το παράδειγμα και με τη δική του προσφορά, στέλνοντας για ακόμα μια φορά το μήνυμα ότι, σε αυτήν την κρίση, κανείς δεν πρέπει να μείνει μόνος του.

share this