Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

ΜΗΝΥΜΑ ΟΜΟΨΥΧΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΙΚΟ ΜΠΑΜΠΑΛΟ

Πιο φωτεινό είναι πλέον το Ηράκλειο Αττικής έπειτα από την αφή του Χριστουγεννιάτικου δέντρου του Δήμου στην κεντρική πλατεία, έξω από τον σταθμό του ΗΣΑΠ. Σε συνδυασμό με τον υπόλοιπο εορταστικό στολισμό αλλά και τις εκδηλώσεις, που θα λαμβάνουν χώρα καθ’ όλη τη διάρκεια των ημερών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής στέλνει ένα μήνυμα αγάπης, αλληλεγγύης και ξεγνοιασιάς από τις δυσκολίες των καιρών.

Την αφή του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, που ήταν και το επίσημο έναυσμα της εορταστικής περιόδου, σήμανε ο δήμαρχος, Νίκος Μπάμπαλος, παρέα με δεκάδες Ηρακλειώτες, οι οποίοι παρακολούθησαν την τελετή. Μαζί, η ομάδα της διοίκησης του Δήμου, δημοτικοί σύμβουλοι και φορείς του Ηρακλείου.

Στο μήνυμά του ο κ. Μπάμπαλος ευχήθηκε να έρθουν καλύτερες ημέρες για την πόλη και τους κατοίκους της, δεσμευόμενος ότι ο Δήμος θα φανεί συνεπής στις υποσχέσεις που έχει δώσει. «Μόνο με την ανθρωπιά και την κοινωνική αλληλεγγύη, όλοι μαζί ενωμένοι, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες», τόνισε ο δήμαρχος.


Η βραδιά ολοκληρώθηκε με τη συναυλία του Γιάννη Σαββιδάκη στο αμφιθέατρο της κεντρικής πλατείας σε ρυθμούς χριστουγεννιάτικων τραγουδιών, τα οποία χόρεψαν και τραγούδησαν μικροί και μεγάλοι.

Παρών και ο τέως δήμαρχος της πόλης, Παντελής Βλασσόπουλος – μαζί με τον πρώην αντιδήμαρχο Γιάννη Κεσκινίδη – ο οποίος σε ένα χριστουγεννιάτικο μήνυμα ομοψυχίας, κάθισε δίπλα στον κ. Μπάμπαλο, με τον οποίο αντάλλαξαν ευχές για ένα καλύτερο αύριο του Δήμου Ηρακλείου Αττικής.

share this