Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΕΚΤΑΡΙΟ ΠΕΡΙΟΔΕΥΣΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΜΠΑΛΟΣ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ


Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥΣ

Καταστήματα και κατοίκους της γειτονιάς του Αγίου Νεκταρίου είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος, στην πρόσφατη, σχετική, περιοδεία του.

Συνοδευόμενος από την ομάδα διοίκησης του Δήμου, ο κ. Μπάμπαλος κατέγραψε τα παράπονα και τις υποδείξεις των πολιτών, δεσμευόμενος ότι η νέα δημοτική αρχή θα βρίσκεται πάντα δίπλα στους Ηρακλειώτες, όχι μόνο ακούγοντας τα προβλήματα, αλλά και με την άμεση δρομολόγηση της επίλυσης αυτών που εντοπίζουν.

«Οι κάτοικοι και οι επιχειρηματίες του Ηρακλείου πρέπει να καταλάβουν ότι πλέον έχουν μια δημοτική αρχή που κάνει πράξη τις υποσχέσεις της για τη βελτίωση της εικόνας της πόλης. Όπως κάναμε τόσα χρόνια ως μια απλή παράταξη του δημοτικού συμβουλίου, έτσι και τώρα που βρεθήκαμε, με την ψήφο των δημοτών, στη διοίκηση του Δήμου, θα συνεχίσουμε να περπατάμε στις γειτονιές, καταγράφοντας από κοντά τα θέματα που μας επισημαίνουν οι πολίτες», σχολίασε ο Νίκος Μπάμπαλος απαντώντας έτσι και σε πολλούς Ηρακλειώτες, οι οποίοι παραπονέθηκαν πως ως τώρα δεν έβρισκαν από τον Δήμο ικανοποιητική ανταπόκριση. «Το φαινόμενο μπαινάκης βγαινάκης στα προβλήματα των δημοτών τελείωσε», σημείωσε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος.

Να σημειωθεί, ότι οι πολίτες με τους οποίους συνομίλησε ο κ. Μπάμπαλος υπέδειξαν, στην πλειονότητά τους, θέματα όπως η κατάσταση των πεζοδρομίων, το αίτημα για τόνωση της καθαριότητας και τα δημοτικά τέλη που τους φαίνονται ακριβά.

Ο δήμαρχος απάντησε με τη σχεδιαζόμενη μείωση των τροφείων των παιδικών σταθμών, με τη δέσμευση να μελετηθεί η δυνατότητα για μείωση και των τελών και το πρόγραμμα ανάπλασης των πεζοδρομίων σε επιλεγμένα σημεία της πόλης (ξεκινά το πρώτο τρίμηνο του νέου έτους).

Ο κ. Μπάμπαλος ανανέωσε το ραντεβού με τους κατοίκους του Αγ. Νεκταρίου για το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα καθώς, στόχος της νέας δημοτικής αρχής είναι να πραγματοποιούνται τέτοιες περιοδείες τακτικότατα.
 

share this