Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Ο ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Συνάντηση του δημάρχου με τον αντιπεριφερειάρχη, Γιώργο Καραμέρο, και την περιφερειακή σύμβουλο, Αιμιλία Τζίβα

Συνάντηση εργασίας για τα ανοιχτά θέματα στο πεδίο συνεργασίας Δήμου και Περιφέρειας είχαν στο δημαρχείου Ηρακλείου Αττικής, ο δήμαρχος της πόλης, Νίκος Μπάμπαλος, ο αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών, Γιώργος Καραμέρος, καθώς και η Ηρακλειώτισσα περιφερειακή σύμβουλος, Αιμιλία Τζίβα.

Στο τραπέζι της συζήτησης:
  • το σχέδιο για την υλοποίηση του έργου της υπογειοποίησης της οδού Μελίνας Μερκούρη,
  • η τροποποίηση της μελέτης για την ανάπλαση της λεωφόρου Ηρακλείου,
  • η εξεύρεση τρόπων απόκτησης του Κτήματος Φιξ,
  • η κατασκευή κλειστών αιθουσών γυμναστικής σε σχολεία της πόλης,
  • καθώς και η διεύρυνση του αποχετευτικού δικτύου όμβριων υδάτων.
Ο δήμαρχος συζήτησε με τον αντιπεριφερειάρχη και την περιφερειακή σύμβουλο για την πορεία προς την υλοποίηση των παραπάνω παρεμβάσεων – της διαδρομής, δηλαδή, που απαιτείται, ξεκινώντας από την κατάθεση της πρότασης εκ μέρους του Δήμου και την τελική έγκριση της χρηματοδότησης από την Περιφέρεια Αττικής - με τους κ. Καραμέρο και κ. Τζίβα να δεσμεύονται ότι θα προωθήσουν με θέρμη τα αιτήματα της δημοτικής αρχής, αναγνωρίζοντας την αναγκαιότητα υλοποίησης των εν λόγω έργων.

Ο Νίκος Μπάμπαλος ευχαρίστησε, για ακόμα μια φορά, τα στελέχη της Περιφέρειας για την καταλυτική συμβολή τους: «Ενώνοντας τις δυνάμεις μας, σχεδιάζουμε και προχωράμε στην επόμενη του Ηρακλείου. Για μια πόλη αναβαθμισμένη, μια πόλη φιλική, μια πόλη ανθρώπινη», σχολίασε ο δήμαρχος.

share this