Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΔΡΑΣΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Πάνω από 80 άτομα ανταποκρίθηκαν σε ακόμα ένα κάλεσμα του Δήμου Ηρακλείου Αττικής και του Συλλόγου Εργαζομένων των δημοτικών υπαλλήλων για να προσφέρουν λίγο από το αίμα τους, ζωή όμως στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Ακόμα μια Αιμοδοσία του Δήμου, λοιπόν, στέφθηκε με επιτυχία χάρη στις προσπάθειες της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής (Δημοτικά Ιατρεία) και του συνεργείου αιμοληψίας του Νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού.

Όπως πάντα, το παράδειγμα προσφοράς έδωσαν πρώτοι οι υπάλληλοι του Δήμου Ηρακλείου, ενώ παρούσες σε αυτήν την τελευταία αιμοδοσία, οι πρώην δημοτικοί υπάλληλοι και εμπνεύστριες της δράσης, κ. Μανδηλά και Καμβύση (στη φωτό με τον δήμαρχο Ηρακλείου Αττικής Νίκο Μπάμπαλο και τον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Γιώργο Οικονομίδη).


«Όσο και να το επαναλαμβάνουμε δεν είναι αρκετό: θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσους προσφέρουν αυτή τη δωρεά ζωής, υπάλληλους αλλά και πολίτες του Ηρακλείου που κάθε φορά ανταποκρίνονται στο κάλεσμά μας», σχολίασε ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Γιώργος Οικονομίδης.

share this