Τρίτη 7 Απριλίου 2015

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ




Θέαμα, μνήμες αλλά και συγκέντρωση τροφίμων για τις ανάγκες του δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου

Γκολ απέναντι στην φτώχεια μπήκαν και μάλιστα με το… τσουβάλι. Ο αγώνας επίδειξης που διοργάνωσαν οι παλαίμαχοι του Ηρακλείου Αττικής με τους παλαίμαχους του Παναθηναϊκού και επίλεκτων από σωματεία Αθήνας – υπό την αιγίδα του Δήμου Ηρακλείου Αττικής - αφενός πρόσφερε πλούσιο θέαμα και αρκετά γκολ στο κοινό που βρέθηκε στο γήπεδο της Πρασίνου Λόφου για να παρακολουθήσει τις αναμετρήσεις, αφετέρου κατάφερε να εκπληρώσει το σκοπό για τη συγκέντρωση τροφίμων για τις ανάγκες του δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου από τις δωρεές των θεατών.

Μεγάλα ονόματα του ποδοσφαιρικού παρελθόντος όπως: Δομάζος (ο οποίος σκόραρε «μαγικό» τέρμα), Φυλακούρης, Βαζέχα, Γονιός, Αθανασόπουλος και άλλοι αναμετρήθηκαν με τους παλαίμαχους του Ηρακλείου και με επίλεκτους από σωματεία Αθηνών σε μια σειρά αγώνων χωρίς νικητές και ηττημένους, ξυπνώντας μνήμες για τους παλιούς και δίνοντας μαθήματα στους νέους.
«Αθλητισμός και κοινωνική αλληλεγγύη πάνε μαζί. Η σημερινή εκδήλωση είναι ακόμα μια απόδειξη για το τι μπορεί να πετύχουν οι δύο αυτοί παράγοντες όταν ενώνουν δυνάμεις», το μήνυμα του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου, ο οποίος ευχαρίστησε τους παλαίμαχους για την πρωτοβουλία και τη συμμετοχή τους.

Από τις αναμετρήσεις των παλαιμάχων συγκεντρώθηκαν δεκάδες σακούλες με τρόφιμα, οι οποίες θα μεταφερθούν στο δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο και από εκεί στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

share this