Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ Α.Τ. ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΜΠΑΛΟΣ

Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα για την ενίσχυση της αστυνόμευσης της πόλης του Ηρακλείου, μετά και τη νέα συνάντηση που έγινε στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και πιο συγκεκριμένα με τον Γενικό Γραμματέα, Δημήτρη Αναγνωστάκη, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Νίκου Μπάμπαλου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στη νέα αυτή συνάντηση παρευρίσκονταν και τα υπόλοιπα μέλη του δημοτικού συμβουλίου της πόλης: ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Παντελής Βλασσόπουλος, ο επικεφαλής της ελάσσονος, Σταύρος Γεωργόπουλος και ο δημοτικός σύμβουλος της ελάσσονος, Παναγιώτης Σπηλιώπουλος.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος «Μπροστά στο συμφέρον των Ηρακλειωτών δεν χωρούν μικροπολιτικές σκοπιμότητες. Η ενίσχυση της αστυνόμευσης της πόλης μας είναι καθολικό αίτημα και ως τέτοιο έπρεπε να το παρουσιάσουμε στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου. Θα ήθελα, λοιπόν, να ευχαριστήσω τους εκπροσώπους της αντιπολίτευσης που αποδέχθηκαν την πρόσκλησή μου για κοινή συνάντηση».

Κατά τη συνάντηση ο Γενικός Γραμματέας επανεπιβεβαίωσε τη διάθεση του Υπουργείου να εξετάσει θετικά τα αιτήματα του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, στα οποία θα έχει οριστική απάντηση μέσα στο επόμενο διάστημα, γεγονός που γεννά αισιοδοξία για την τελική έκβαση του ζητήματος, υπέρ των συμφερόντων της πόλης και των κατοίκων της.

share this