Κυριακή 17 Μαΐου 2015

ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2015

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής Νίκος Μπάμπαλος, στέλνει το παρακάτω μήνυμα για τους υποψηφίους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2015

''Την Δευτέρα 18 Μαϊου ξεκινούν οι Πανελλήνιες εξετάσεις και πάντα όταν πλησιάζει η μέρα διεξαγωγής τους, για έναν ανεξήγητο λόγο, όλοι εμείς που περάσαμε από αυτήν τη διαδικασία , ξανά νιώθουμε εκείνο το «σφίξιμο», το άγχος και την υπερένταση.

Κανένα όμως εξεταστικό σύστημα δεν έχει τη δυνατότητα να αξιολογήσει την ομορφιά αυτής της περιπέτειας.. της αρχικής αναζήτησης.

Για αυτό θα ήθελα να στείλω ένα μήνυμα σε εσάς που από τη Δευτέρα θα δώσετε την πρώτη σημαντική μάχη της ζωής σας. Μία μάχη που καλώς ή κακώς θα κρίνει κατά πολύ την μετέπειτα επαγγελματική σας αποκατάσταση.

Θα ήθελα να σας παροτρύνω, με ηρεμία και αυτοπεποίθηση να «ριχτείτε» στη μάχη. Είμαι σίγουρος πως όλο αυτό τον καιρό, με συνοδοιπόρους τους γονείς και τους καθηγητές σας, έχετε προετοιμαστεί και έχετε πάρει τα εφόδια που χρειάζονται, για να βγείτε νικητές. Οι πανελλήνιες εξετάσεις μπορούν να γίνουν ο δίαυλος που θα σας εξασφαλίσει τις απαραίτητες γνώσεις και εμπειρίες για να χτίσετε εσείς το μέλλον της χώρας μας και να το διαμορφώσετε σύμφωνα με τα δικά σας όνειρα.

Και μόνο η συμμέτοχη σας στην διαδικασία των πανελληνίων σας κάνει πιο δυνατούς, άλλωστε η αξία σας σαν άνθρωποι, δεν θα καθοριστεί από ένα καλό γραπτό στις εξετάσεις. Βασικός στόχος σας θα πρέπει να είναι, με τις επιλογές σας, να γίνετε χρήσιμοι πολίτες και ευτυχισμένοι άνθρωποι. Στη σύγχρονη εποχή της τεχνολογίας και των γρήγορων εξελίξεων, ο άνθρωπος που έχει θέληση, πάντα βρίσκει τον τρόπο να προοδεύσει και να βρει τα ερεθίσματα που θα τον κερδίσουν.

Επομένως, μην παγιδευτείτε στη λογική της «αποτυχίας» ή της «επιτυχίας». Κάθε αποτέλεσμα αντιμετωπίστε το ως πρόκληση. Ως κάλεσμα για νέα αρχή, για αλλαγή πορείας.

Στα σύνορα του τέλους της σχολικής σας ζωής και της αρχής μιας νέας, εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, καλή δύναμη και καλή επιτυχία στον αγώνα σας.''

share this